TCS ABS lights on and my Radiator fan is not working. - Mazda Forum

MazdaWorld.org is the premier Mazda Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-19-2012, 09:47 AM
Banned
 
Join Date: Jul 2011
Location: Miami FL
Posts: 37
Default TCS ABS lights on and my Radiator fan is not working.

I have a 2000 madza millenia S and i noticed that the TCS and ABS light came on after my mechanic swap my engine with a used one. i drove the car but didn't notice any performance change. I also noticed the car was over heating and when my mechanic check it out, he notice that both of my Radiator fan weren't working but my relay does. so what can be the problem
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-19-2012, 11:04 PM
bigb's Avatar
Gold Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,459
Default

vacuum lines are mis-routed. download the schematic in the tech section and go trace the problem
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 09:33 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.