![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|||
|
I HAVE A LIL BIZ IM STARTING I GET LOTS OF CAR AUDIO BRAND NEW FOR GOOD PRICES I TAKE PAY PAL
PM ME WITH WHAT YOUR LOOKING FOR AND ILL GIVE YOU A PRICE TAKES ABOUT6-10 DAYS TO SHIP IF I DONT HAVE IT IN STOCK ABOUT 3-5 IF I DO 1000 WATT FUSION 230 +SHIPPING 1500 WATT CRUNCH 295 + SHIPPING 6 1/2S 2 WAY 60.00+SHIPPING 12INCH PIONEER 1000WATT SUBS 110.00+SHIPPING 6X9S 3WAY FUSION 70.00 + SHIPING AND MUCH MUCH MORE EMAIL: DJEZ015@YAHOO.COM OR @AIM.COM
------> CLEAN BOY MILLY<--------- MY CAR IS PRETTY COOL A SHOW CAR IN THE WORKS ![]() ![]() ![]() MODS LISTZ: 2 10" KICKER L7S --- JENSEN FLIP OUT CHROME PILLARS --- MA AUDIO AMP 1200 WATT CHROME DOOR HANDLES --- CHROME 20S TIS 07S YOKO TIRES --- 9 TVS WITH XBOX360 CUSTOM ARM REST --- CLEAR LIGHTS |
| Sponsored Links | ||
Advertisement | ||
|
|||
|
VIEW MY MYSPACE WITH UP TO DATE STUFF MYSPACE.COM/DJEZPART2
------> CLEAN BOY MILLY<--------- MY CAR IS PRETTY COOL A SHOW CAR IN THE WORKS ![]() ![]() ![]() MODS LISTZ: 2 10" KICKER L7S --- JENSEN FLIP OUT CHROME PILLARS --- MA AUDIO AMP 1200 WATT CHROME DOOR HANDLES --- CHROME 20S TIS 07S YOKO TIRES --- 9 TVS WITH XBOX360 CUSTOM ARM REST --- CLEAR LIGHTS |
|
|||
|
can you get the alpine pdx 1000.1? and the pdx 4.150
::GONE:: .1998 MAZDA MILLENIA L. .Chrome 18's lowered with H&r's. .HID FOGS - HID LOWS. .JKautosports CAI SYSTEM. .CUSTOM MADE SUB BOX. .CUSTOM MADE BILLET GRILLE. .35% Tint. .COME CHECK OUT THE CUSTOM WORK ON MY MILLENIA. |
|
|||
|
naw im not a dealer of alpine yet
|
|||
|
so then what brands do u have? u cant get it from the distributor?
::GONE:: .1998 MAZDA MILLENIA L. .Chrome 18's lowered with H&r's. .HID FOGS - HID LOWS. .JKautosports CAI SYSTEM. .CUSTOM MADE SUB BOX. .CUSTOM MADE BILLET GRILLE. .35% Tint. .COME CHECK OUT THE CUSTOM WORK ON MY MILLENIA. |
|
|||
|
digital audio
fusion jvc hifonics crunch power acoustik x plore valor audiobahn nitro alphasonik streetglow monster lanzer pyle phase liner mtx dub audio pioneer jensen visink audiovox ma audio spl t view and some others
|
|||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
![]() |
| Thread Tools | |
|