Mazda Tribute 2003 won't start. HELP! - Mazda Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-02-2019, 11:39 PM Thread Starter
Mazda Newbie
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mazda Tribute 2003 won't start. HELP!

Hi All,

I own 2003 v6 Mazda tribute automatic.
I was driving it and all of a sudden it lost all power. I pulled over and turned the car off. I then tried to start it again it would just shake and die. I did this a few times and then left it for about 15 minutes tried to start the car again and the car would shake and when I put on the accelartor the car would die.
I had the care towed home and the oil and water were low so my partner topped it up and we tried to start it and still having the same issue!

Has anyone had this issue? or does anyone know what this could be?

I am stressing out! I am Mum and need my car for work getting around.
Tahlia Murphy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome